Kendrolab - Warszawa

MATERIAŁY DO ANALIZY ŻYWNOŚCI

MATERIAŁY DO ANALIZY ŻYWNOŚCI (MATRYCOWE)

Materiał odniesienia (ang. Reference Material - RM)

Materiały charakteryzują się bardzo dobrą jednorodnością i stabilnością.

 

W ofercie:

  • Proszek (Mleko w proszku; Serwatka w proszku; Kazeinian sodu; Koncentrat białka serwatki; Węglowodany / Witaminy w żywności dla niemowląt; Minerały / pierwiastki śladowe w żywności dla niemowląt; Serwatka w proszku podpuszczkowa, w proszku mlecznym; Skład kwasów tłuszczowych w pełnotłustym mleku w proszku)
  • Mleko UHT (mleko odtłuszczone, 1,5% i 3,5% tłuszczu)
    Mleko UHT (bez laktozy, o niskiej zawartości laktozy)
    Aktywność fosfatazy alkalicznej w mleku
  • Surowe mleko, Skład kwasów tłuszczowych w surowym mleku, Aflatoksyna M1 w surowym mleku, Leki weterynaryjne (inhibitory) w surowym mleku
  • Produkty mleczne (Mleko odparowane; krem kawowy; krem UHT; ser śmietankowy; masło)
  • Ser (Ser przetworzony; Twardy; Półtwardy) Aktywność fosfatazy alkalicznej w twardym serze
  • Inne artykuły spożywcze
    (Czekolada; Kiełbasy; Sok Owocowy)
  • Mikrobiologia
    (Liczba bakterii; Drożdże; Geotrichum; E. coli, Enterobacteriaceae, Coliforms;
    koagulazo-dodatni Staphylococcus)
  • Testy sensoryczne, oceny organoleptyczne