Kendrolab - Warszawa

BADANIA BIEGŁOŚCI

BADANIA BIEGŁOŚCI

OD NASZEGO PROGRAMU BADAŃ BIEGŁOŚCI MOŻESZ OCZEKIWAĆ:

precyzyjne i niezawodne planowanie i organizacja zgodne z uznanymi międzynarodowymi standardami
jak nowa norma DIN EN ISO / IEC 17043: 2010-05 i ISO 13528: 2015, a także Międzynarodowy Zharmonizowany protokół badania biegłości (chemicznych) laboratoriów analitycznych

neutralne i ściśle poufne traktowanie i prezentacja (zakodowana) wyników

szczegółowy raport z identyfikowalną i zrozumiałą oceną, wraz z jasnymi graficznymi i tabelarycznymi prezentacjami i zaleceniami, a także pomocnymi sugestiami

certyfikat, który przedstawia własne wyniki Z- i Z´-

dobry stosunek jakości do ceny

 

Badania biegłości:

- Sensoryczna: ocena mleka wg. zgodnie z ISO 22935
- Mleko w proszku
- Jogurt
- Mikrobiologia: Drożdże w mleku
- Sensoryczna: Ranking Kolejność Zapach
- Masło

- Mikrobiologia: całkowita liczba bakterii w mleku
- Mikrobiologia: E. coli, Enterobacteriaceae, bakterie z grupy coli w mleku
- Mikrobiologia: Drożdże, Geotrichum w mleku
- Surowe mleko, zamrożone szokowo
- Ser topiony
- Sensoryczna: ocena mleka w proszku wg. zgodnie z ISO 22935
- Mleko, bez laktozy, o niskiej zawartości laktozy
- Sensoryczna: testowanie profilu

Pliki do pobrania
Program PT ogólny
Program PT ogólny
Program PT ogólny_Sensory_ 2020
Program PT ogólny_Sensory_ 2020