BADANIA BIEGŁOŚCI
OD NASZEGO PROGRAMU BADAŃ BIEGŁOŚCI MOŻESZ OCZEKIWAĆ:
precyzyjne i niezawodne planowanie i organizacja zgodne z uznanymi międzynarodowymi standardami
jak nowa norma DIN EN ISO / IEC 17043: 2010-05 i ISO 13528: 2015, a także Międzynarodowy Zharmonizowany protokół badania biegłości (chemicznych) laboratoriów analitycznych
neutralne i ściśle poufne traktowanie i prezentacja (zakodowana) wyników
szczegółowy raport z identyfikowalną i zrozumiałą oceną, wraz z jasnymi graficznymi i tabelarycznymi prezentacjami i zaleceniami, a także pomocnymi sugestiami
certyfikat, który przedstawia własne wyniki Z- i Z´-
dobry stosunek jakości do ceny
Badania biegłości:
- Sensoryczna: ocena mleka wg. zgodnie z ISO 22935
- Mleko w proszku
- Jogurt
- Mikrobiologia: Drożdże w mleku
- Sensoryczna: Ranking Kolejność Zapach
- Masło
- Mikrobiologia: całkowita liczba bakterii w mleku
- Mikrobiologia: E. coli, Enterobacteriaceae, bakterie z grupy coli w mleku
- Mikrobiologia: Drożdże, Geotrichum w mleku
- Surowe mleko, zamrożone szokowo
- Ser topiony
- Sensoryczna: ocena mleka w proszku wg. zgodnie z ISO 22935
- Mleko, bez laktozy, o niskiej zawartości laktozy
- Sensoryczna: testowanie profilu